Micah förlovad med nästan 30 år äldre man

Micah har på sin blogg offentliggjort hennes förhållande som enligt henne ska ha pågått i tre år, vilket betyder att Micah inte var myndig när förhållandet inleddes. Dessutom ska de ha varit förlovade sedan maj 2013. Det som är något chokerande är att mannen i fråga är 46 år vilket innebär att det nästan skiljer 30 år mellan Micah och hennes fästman.
 
Detta har lett till blandade åsikter bland läsarna där vissa är glada för hennes skull och menar på att åldern är oviktig. Andra är mer skeptiska och en person uttryckte till och med oro för Micahs dotters skull. Vad tycker ni i detta? Är åldern oviktig?
 
Vill ni läsa mer finns hela inlägget HÄR
 
 
#1 - - Olivia:

Ja lite sjukt är det ju, men man ska väl inte döma någon bara för det? Undrar hur många av dessa som kommenterar som faktiskt har träffat hennes man...

#2 - - Montana:

Ja fast det är ju fett sjukt att hon blev tillsammans med honom när hon bara va 16 år. Usch! Hur kan en gammal man vilja vara tillsammans med en liten flicka?

#3 - - Olivia:

Kärleken är blind!! Den har ingen ålder!!

#4 - - S:

Skilde 29 år mellan mina föräldrar och det är definitivt inget vi i min familj tagit skada av. Har självt undrat hur man kan falla för nån så mycket äldre, men orolig för barnet behöver man väl inte vara. Är mer orolig för hennes barn då hon själv verkar så ostabil.

Till top