Dessie delar med sig 5% av sitt liv (?)

Ännu ett försvarsinlägg har kommit upp på Dessies blogg. Denna gång handlar det om att hon tagit illa upp när läsare kommenterat att hon borde leka mer med sin son och lägga fokus på honom istället för att bara bry sig om ytliga saker. Dessie har nu svarat med att vi endast får ta del av 5% av hennes liv i bloggen och att hon faktiskt gör hundratusen saker med Theodore om dagen plus att hon faktiskt gör tusen saker med Simon om dagarna. Den stora frågan här är hur fasen man gör för att få så många extra timmar per dygn för att kunna hinna med så mycket? Hehe.

Dessie skriver att hon är en så pass "sluten" person på grund av all haters. Om Dessie är en sluten person kan dock diskuteras, jag menar, i sin blogg har hon bland annat gått ut med detaljer både kring sitt sexliv, hur fiffin förändrades efter Theos ankomst, vi har fått se alla delar av hennes kropp i alla vinklar som finns och så vidare. Vi får väl anta att hon vill ge intrycket av att vara en mystisk och sluten person fast vi i själva verket har insyn i långt mer än 5% av hennes liv, eller vad tror ni?

Hur som helst avslutar hon med att om läsarna sköter sig så ska hon bli mer personlig. Alltså, inga elaka kommentarer så får ni läsa om alla hundraentusen saker hon gör med Theo och Simon om dagarna, yaay!


Till top