Kissies första gånger

Kissie har skrivit ett personligt inlägg om  första gången hon var förälskad/fick mens/var full/blev kysst/hånglade. Läsarna tycker det är kul att Alexandra delar med sig av så personliga minnen i sin blogg. Några brister finns dock i historien vad gäller hur gammal hon var när de inträffade. Hon skriver exempelvis att hon fick mens när hon var 14 och att hon fick skynda sig hem på moppen efter "olyckan". För att få köra moppe måste man, som vi alla vet, vara minst 15 år i Sverige. 

En annan sak är att hon skriver att hon var full första gången när hon var 16 år en nyårsafton men när hon berättar om sitt första hångel säger hon i kommentarerna att hon var 15 när detta hände. Grejen är bara den att när hon berättar om hånglet i texten säger hon att det var på apberget "där alla skitungar drack alkohol" och att Alexandra var där "redo att festa". Så uppenbarligen skedde detta efter nyåret då hon var 16.

Givetvis kan man blanda ihop detaljer som några år hit och dit, dock är det rätt vanligt att folk säger att de var yngre när såna här saker inträffade än de egentligen var. Vad tror ni? Ljuger Kissie om sin ålder för att verka mer... erfaren(?) än vad hon egentligen är?
Till top