Dessie vrider på sanningen om sitt rökande

Dessie har antagit utmaningen om att sluta röka som nyårslöfte. Hon skriver att hon slutade röka när hon var gravid med Theo men att det då var lättare eftersom att hon inte hade några andra alternativ än att slut tvärt. Dock var det väl inte riktigt så det gick till? Vi kommer väl alla ihåg cirkusen kring att Dessie rökte - fast än hon visste att hon väntade barn! Det var mycket kommentarer kring det och Dessie försvarade sig med att barnmorskan sagt åt henne att sluta tvärt kan vara farligt för barnet, så nog trappade hon ner successivt alltid.

Flera läsare har kommenterat detta men Dessie menar på att hon slutade i vecka 8-9 när hon fattade att hon var gravid på riktigt. En läsare gick tillbaka och kollade i arkivet och kom fram till att Dessie minst rökte till och med vecka 13, och då hade hon gått ut med nyheterna på bloggen redan vecka 12.
Varför fortsätta vrida på sanningen? 

I vilket fall som helst är det ett mycket bra nyårslöfte, speciellt för Dessie som har barn och som försöker få någon typ av träningsimage på bloggen. Cigg passar varken ihop med barn eller träning, eller vad tycker ni?

Till top