Vad tycker Kissie om de olika bloggarna?

Kissie har gjort en lista där hon går igenom vad hon tycker om de olika bloggarna, här kommer en liten sammanfattning: 
 
  • Blondinbella, tvärt om vad många tror så tycker Kissie inte illa om henne utan snarare har hon lärt sig mycket om bloggning av henne och hon är en förebild inom företagande. Däremot tror Kissie inte att de har så mycket gemensamt på det personliga planet. 
  • Tyra, Tyra är den av bloggarna som Kissie tycker minst om och som hon inte vill bli som på grund av alla Tyras problem. Hon hoppas också att hon verkligen stänger ner sin blogg nu eftersom Kissie anser att hon är svagsinnad och därför skulle bloggandet kunna bli för svårt för henne. 
  • Kenza, Kissie verkar inte ha så mycket att säga om henne, varken negativt eller positivt. Det hon poängterar är att hon verkar lugnt och smart men att de är väldigt olika varandra. Hon tycker också att Kenza är väldigt snygg och vet inte om hon är avundsjuk eller glad för hennes skull.  
  • Dessie, Dessie beskrivs av Kissie som en glad tjej och de träffas då och då på krogen och pratar om problem i bloggvärlden. Däremot tycker hon att Dessie ska ta åt sig mindre av det som skrivs om henne eftersom det inte gynnar henne på nåt sätt. 
  • Paow, enligt Kissie är hon och Paow VÄLDIGT olika varandra. Kissie säger själv att hon aldrig skulle kunna ha sex i TV och har tackat nej till Paradise Hotel medan Paow har medverkat flera gånger. Däremot vill Kissie ge Paow cred för att hon står upp för tjejers sexualitet även om hon själv inte skulle gjort samma sak. 
Hon berättar även lite om andra bloggare och vill ni lläsa mer kan ni klicka HÄR
Till top