Sarah Tjulander tar ut löshåretSarah har tagit ut löshåret efter att ha använt extensions i fem år. Hon är glad över att hon vågade ta ut det och skriver att naturligt är det nya. Tror ni att år 2015 är det år då bloggarna börjar gå mot en mer naturligare look kanske? Sarah slänger löshåret, Kissie skippar plutmunnen och Paow tar ut silikonet ur brösten. 2015 - där less faktiskt är more? 

Gott nytt år på er alla önskar vi på skvallrafritt! 

Kissie har förminskat läpparnaKissie har lagt upp bilder på sina nya läppar som hon förminskat genom att ta ut medlet ut dem. Kissie har fått en mer naturlig look och går mot bloggtrenden som annars går ut på att vara så opererad som möjligt. Supersnyggt tycker vi på skvallra fritt, vad tycker ni?

Dessie tycker det är jobbigt med vikten

Ingen kan ha missat att Dessie börjat träna så mycket som hon skriver om det överallt. Nu har hon skrivit ett långt inlägg om sin vikt och att hon tycker det är jobbigt att se sig själv gå upp i vikt på vågen. Samtidigt skriver hon att hon började träna just för att gå upp i vikt. Mycket förvirrande. Hennes största problem verkar vara att inte gå upp i storlek kring benen men hon vill ändå träna rumpan. Stora problem för Dessan.


Till top