Kenza är missnöjd med sitt livKenza har skrivit ett privatare inlägg än vad vi vanligtvis får ta del av. Hon skriver att hon just nu inte är speciellt lycklig även fast hon har en fin relation till både pojkvän, familj och vänner. Av det vi får se på bloggen handlar hennes liv om resor, fest, gå på events, träna, umgås med pojkvän/familj/vänner, jobb, vara omslag på tidningar, träffa kändisar och ändå känns det som att något fattas henne och att hon kastar bort sitt liv.

På ett sätt kan man ju kanske tycka att Kenza är girig för från mitt perspektiv ser det ut som att tjejen har allt. Drömlivet. Det är bara en liten sak man kan tänka sig att 23 åriga Kenza saknar. Något som kanske börjar bli viktigare för henne än det perfekta ungdomslivet. Kan det vara så att fröken Zouiten är redo för en liten baby? 

Kissie missnöjd över att inte få bloggrabattSom ni ser i kissies text ovan är hon missnöjd över att inte ha fått sin bloggrabatt när hon varit och fikat. Hon skriver att personalen kanske inte kände igen Kissie utan smink och med rosa hår. Det har inte slagit henne att personalen kanske inte kände igen henne alls? Hela Sverige vet ju faktiskt inte hur Kissie ser ut, tro det eller ej. Dessutom är det ibland svårt att skilja opererade människor åt då de flesta ser i princip lika dana ut. Stora läppar, små näsor, stora bröst och mycket löshår. 

Förresten tjänar väl Kissekatten så pass mycket att en rabatt på just fika inte spelar någon större roll. Eller hur många kakor tog dom till kaffet egentligen?

Sitter Simon i fängelse nu?

Allt fler saker tyder på att Dessies pojkvän Simon redan har åkt in i fängelset. Tidigare publicerade vi ett inlägg där Dessie har uttryckt en enorm saknad efter någon som skulle kunna vara Simon, läs HÄR.
 
Dessutom skriver Dessie ofta om att hon tänker fria till Simon vilket känns som en konstig grej att skriva ut i sin blogg om den andra personen kan läsa det. Skulle Simon sitta inne har han inte tillgång till internet och kan därför inte läsa vad hon skriver vilket talar för att han nu befinner sig i fängelset.
 
Dessie har också börjat skriva mindre och mindre "vi" i sin blogg utan det handlar mer om henne och Theo, Simon nämns i princip aldrig längre.

Det kan dock tyckas vara lite konstigt att Dessie inte skriver om Simons fängelsevistelse då det redan kommit ut att han ska sitta av tid bakom gallret. Skadan är redan skedd, vore det inte skönare att vara ärlig kan man tycka? 
Till top