Paow är rädd för att träffa någon

Paow har skrivit ett långt inlägg om hur rädd hon är för att träffa någon hon skulle kunna bli tillsammans med. Hennes vän Rosanna sa att det har att göra med att Paulina har valt fel sorts killar tidigare och nu borde försöka hitta någon vettigare person att dela sitt liv med. 
 
När Paow var i Spanien träffade hon en kille hon har haft ihop det med förut men kände sig för rädd för att våga träffa honom. Kan det vara Jeppe som gjorde alldeles för mycket skada under Paradise Hotel? Vi får hoppas att Paow träffar en riktigt bra kille snart! 

Blondinbella är gravid!För några dagar sedan skrev vi om olika tecken på att Isabella kanske har en liten bebis i magen. Flera av läsarna har misstänkt detta och både hon och Odd har fortsatt ge hintar om det de senaste dagarna. 

Nu har hon äntligen bekräftat detta i sin blogg och vi vill passa på att gratulera Isabella och Odd! 

Tycker ni att det ska bli spännande med ännu en bebis i bloggvärlden eller är ni kanske trötta på allt bebistjat? 

Tyra försöker köpa medicin på instagram

Tyra är sjuk och då hon har problem med missbrukande av tabletter sen tidigare så är läkarna tydligen återhållsamma med att skriva ut medicin till henne. 
 
Nu har Tyra blivit såpass desperat att hon frågar hennes instagram följare om någon bor i närheten och kan sälja lite hostmedicin till henne. Följarna tyckte dock inte alls att detta var en bra idé så nu har Tyra tagit bort bilden med frågan från instagram. (Tur att vi hann se det innan.) Hur ställer ni er till att Tyra försöker köpa medicin på sociala medier? Hann någon av er läsare ta en screenshot av inlägget innan det försvann?
Till top